Pastissets

 

El berenar comunitari és una de les activitats que ja celebràvem al centre des de fa temps. El parèntesi de la pandèmia i les restriccions a l'escola ens van impedir fer-ho durant dos cursos consecutius. Enguany, però, hem pogut recuperar aquesta tradició i compartir les menges que han preparat tots el grups d'infantil i primària.

Aquests dies, la flaire de pastissets, carquinyols, pudings, panets amb sobrassada... ens feia recordar que la nostra és una escola que li agrada construir comunitat. 

Ens agrada que venguin les famílies a les aules, ens agrada mesclar-nos uns amb els altres, ens agrada compartir i oferir el millor de noltros mateixos. Ens agrada fer-ho -volem fer-ho- treballant uns valors; en aquest cas, seguint amb la temàtica del menjar de la terra i la cuina casolana. 

Ens enganxaríem els dits si diguéssim que tot varen ser receptes saludables, però sí que podem assegurar que ens arrelàrem als nostres costums i que les vàrem elaborar amb molt d'amor. 

En aquesta ocasió ens va acompanyar na Silvia, la mare de Maythe, i gràcies a ella vam poder cuinar aquests capriciosos pastissets. T'ho agraim molt, Sílvia. No n'hi va quedar ni un. 












Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Quan tots els ulls miren a un sol lloc...

Els primers de l'any

Stop als plàstics