Llimones i romanescus
Aquesta setmana ha estat curta però intensa a l'escola. L'hem tancada amb una sortida relacionada amb el projecte de Sobirania Alimentària. Amb l'ajuda i acompanyament de na Noemi García, ens hem mobilitzat en contra del malbaratament alimentari, i hem anat a collir llimones de l'hort de l'avi de n'Isona, en Sito, i a espigolar romanescus, de la finca s'Engolidor de Fresc i Bo, amb en Nito. Hem tornat ben carregats i carregades d'aquests bons aliments que generosament ens han regalat. Moltíssimes gràcies! Del suc de les llimones en volem fer gelats. I dels romanescus... Sabeu com cuinar-los? Vos deixam a continuació algunes propostes per fer-ho: Bullit i trempat amb oli d’oliva verge Al forn, amb orenga i gratinat amb formatge de Menorca En crema, amb un poc de patata i romaní Saltejat amb allet i amb ou poxé En forma de pastís o de quiche En raoles (croquetes estofades) Cru, juntament amb coliflor, remolatxa i/o pastanaga –tot ben ratllat amb mandoli...
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada