Taller de "Berenars saludables i sostenibles"

La nostra escola forma part de la Xarxa de Centres Cooperants del Fons Menorquí de Cooperació. Enguany treballam el tema de la soberania alimentària, i divendres passat va venir na Noemí García a fer un taller de Berenars Saludables i Sostenibles.


Volem compartir-vos algunes de les propostes més atrevides i originals que ha “ideat i elaborat” l’alumnat (...si, si, per dur per berenar!):

  • Trossos de monyaco i poma al forn (menjat en cullera o posat dintre d’un panet)
  • Ensalada de lletuga, pastanaga, ou dur i sardina
  • Ensalada de remolatxa i pastanaga rallades amb trossos de poma
  • Rodanxes de poma amb canyella
  • Rodanxes de taronja amb oli d’oliva verge i xocolata negra rallada (i/o un poc de mel)
  • Ciurons cruixents amb mel (fet al forn)
  • Llet o iogurt natural amb civada, cullerada de cacau pur i mel o canyella (tot per separat, per mesclar a l’escola)
  • Pa integral amb olives (era un dels berenars preferits de les nostres àvies i avis)
  • Flors de bròquil i coliflor bullides (del sopar d'ahir) amb trossos de formatge
  • Hummus de cigrons (amb pals de pastanaga o bastonets de pa o amb cullera)
  •  Pa integral amb embotit local (sobrassada, per exemple –i només un dia a la setmana)
  • Macedònia de fruita de temporada (poma, mandarina, taronja) amb fruits secs i trossos de formatge
  • Rodanxes de poma amb crema de cacauet
     Bon profit!!




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Quan tots els ulls miren a un sol lloc...

Els primers de l'any

Stop als plàstics