Taller de "Berenars saludables i sostenibles"
La nostra escola forma part de la Xarxa de Centres Cooperants del Fons Menorquí de Cooperació. Enguany treballam el tema de la soberania alimentària, i divendres passat va venir na Noemí García a fer un taller de Berenars Saludables i Sostenibles.
Volem compartir-vos algunes de les propostes més atrevides i originals que ha “ideat i elaborat” l’alumnat (...si, si, per dur per berenar!):
- Trossos de monyaco i poma al forn (menjat en cullera o posat dintre d’un panet)
- Ensalada de lletuga, pastanaga, ou dur i sardina
- Ensalada de remolatxa i pastanaga rallades amb trossos de poma
- Rodanxes de poma amb canyella
- Rodanxes de taronja amb oli d’oliva verge i xocolata negra rallada (i/o un poc de mel)
- Ciurons cruixents amb mel (fet al forn)
- Llet o iogurt natural amb civada, cullerada de cacau pur i mel o canyella (tot per separat, per mesclar a l’escola)
- Pa integral amb olives (era un dels berenars preferits de les nostres àvies i avis)
- Flors de bròquil i coliflor bullides (del sopar d'ahir) amb trossos de formatge
- Hummus de cigrons (amb pals de pastanaga o bastonets de pa o amb cullera)
- Pa integral amb embotit local (sobrassada, per exemple –i només un dia a la setmana)
- Macedònia de fruita de temporada (poma, mandarina, taronja) amb fruits secs i trossos de formatge
- Rodanxes de poma amb crema de cacauet
Bon profit!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada