Llimones i romanescus
Aquesta setmana ha estat curta però intensa a l'escola. L'hem tancada amb una sortida relacionada amb el projecte de Sobirania Alimentària.
Amb l'ajuda i acompanyament de na Noemi García, ens hem mobilitzat en contra del malbaratament alimentari, i hem anat a collir llimones de l'hort de l'avi de n'Isona, en Sito, i a espigolar romanescus, de la finca s'Engolidor de Fresc i Bo, amb en Nito.
Hem tornat ben carregats i carregades d'aquests bons aliments que generosament ens han regalat. Moltíssimes gràcies!
Del suc de les llimones en volem fer gelats. I dels romanescus... Sabeu com cuinar-los? Vos deixam a continuació algunes propostes per fer-ho:
- Bullit i trempat amb oli d’oliva verge
- Al forn, amb orenga i gratinat amb formatge de Menorca
- En crema, amb un poc de patata i romaní
- Saltejat amb allet i amb ou poxé
- En forma de pastís o de quiche
- En raoles (croquetes estofades)
- Cru, juntament amb coliflor, remolatxa i/o pastanaga –tot ben ratllat amb mandolina- i amanit.
Com el preparareu? Compartiu-nos la vostra recepta!
Bon profit i bon cap de setmana!
Què content@s se vos veu a tot@s! M'encanten ses fotos. Gràcies per compartir tanta abundància.
ResponElimina