Llimones i romanescus




















Aquesta setmana ha estat curta però intensa a l'escola. L'hem tancada amb una sortida relacionada amb el projecte de Sobirania Alimentària.

Amb l'ajuda i acompanyament de na Noemi García, ens hem mobilitzat en contra del malbaratament alimentari, i hem anat a collir llimones de l'hort de l'avi de n'Isona, en Sito, i a espigolar romanescus, de la finca s'Engolidor de Fresc i Bo, amb en Nito.

Hem tornat ben carregats i carregades d'aquests bons aliments que generosament ens han regalat. Moltíssimes gràcies! 

Del suc de les llimones en volem fer gelats. I dels romanescus... Sabeu com cuinar-los? Vos deixam a continuació algunes propostes per fer-ho:

  • Bullit i trempat amb oli d’oliva verge
  • Al forn, amb orenga i gratinat amb formatge de Menorca
  • En crema, amb un poc de patata i romaní
  • Saltejat amb allet i amb ou poxé
  • En forma de pastís o de quiche
  • En raoles (croquetes estofades)
  • Cru, juntament amb coliflor, remolatxa i/o pastanaga –tot ben ratllat amb mandolina- i amanit.

Com el preparareu? Compartiu-nos la vostra recepta!

Bon profit i bon cap de setmana! 


Comentaris

  1. Què content@s se vos veu a tot@s! M'encanten ses fotos. Gràcies per compartir tanta abundància.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Visita de les galeristes de Hauser&Wirth

FAMILY ENGLISH SESSIONS