Stop als plàstics

Tenim la gran sort al centre, que na Marta, la mare de n'Aila, sempre s'ofereix voluntària per venir a treballar alguna activitat medioambiental. Com ja va fer el curs passat amb la història de la "Ballena llena", enguany ha vingut a excplicar-nos el conte "Stop als plàstics", un llibre a partir del qual  s'il·lustra i es narra com n'és d'important, per la salut dels animals, mantenir nets els mars i els rius. 

Na Marta i n'Aila (que és l'experta en el tema més jove que conec) ens van mostrar que una bona manera de minvar la contaminació del planeta per plàstics i microplàstics, és reduir-ne l'ús. 

Ens van explicar com es troben restes de plàstics a l'arena de les platges, deixalles al fons de la mar, trossos de xarxes de pesca que s'embullen en tortugues marines...

Crec que ningú no pot quedar indiferent quan veu imatges reals d'aquest desastre medioambiental. Posar-hi consciència pot ser el primer pas. A continuació, cadascú de noltros pot assumir el compromís personal que s'adapti al que vol i  pot fer. Però no podem quedar-nos de mans plegades, no creieu?

Gràcies, Marta i Aila, una vegada més!





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Quan tots els ulls miren a un sol lloc...

Els primers de l'any